In dit overzicht vindt u aankomende congressen en webinars waaraan Energy.nl bijdraagt en terugkijklinks naar online events.

Reeds gehouden evenementen

Een klimaatneutraal energiesysteem voor Nederland

Zijn de gestelde klimaatdoelen haalbaar en welke scenario’s zijn mogelijk? In dit webinar geeft Martin Scheepers, de auteur van de geactualiseerde scenario’s studie, een toelichting op het onderzoek. Eén conclusie blijft onverkort overeind: een scenario met hogere ambities leidt niet tot hogere kosten.

Bekijk de webinar

De mens centraal in de energietransitie

Op donderdag 16 en vrijdag 17 juni vindt het congres ‘De mens centraal in de energietransitie’ plaats in het Gouvernementsgebouw in Maastricht. Een deel van het programma zal ook online te volgen zijn via een live-stream.

Maastricht
Lees verder

The State of renewable energies in Europe

Dit webinar (februari 2022, voertaal Engels) geeft een overzicht van de belangrijkste resultaten uit het jaarlijkse rapport “The State of renewable energies in Europe” van EurObserv’ER. Bekijk hier het complete overzicht met EurObserv’ER-barometers.

Bekijk de webinar

Industry in Transition

Op 30 november 2021 organiseerden TNO & PBL de online conferentie ‘Industry in Transition’ (voertaal: Engels). Bedoeld voor professionals die geïnteresseerd zijn in de energietransitie van de industrie (industrie, beleid, onderzoek, consultancy, NGO’s, netbeheerders).

Bekijk de webinar